Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΑΝΑΣΤΗΣΑΜΕ;;;

Τώρα το τι αναστήσαμε, είναι «άλλου παπά Ευαγγέλιο»
Το σίγουρο είναι ότι ο απλός άνθρωπος δεν πρόκειται να αναστηθεί ποτέ, έστω και μεταφορικά. Αυτό είναι προνόμιο του Μονογενούς Υιού του Θεού! Ποιος είπε ότι ο νεποτισμός είναι ανθρώπινη αδυναμία και ελληνικό προνόμιο;
Νομίζω, όμως, ότι πρέπει να σταματήσω εδώ, για λόγους προσωπικής ασφαλείας! Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΧΑΧΑΧΑ!) του ΟΗΕ εξέδωσε ψήφισμα περί «προσβολής της θρησκείας», καταργώντας έτσι το βασικό δικαίωμα των ανθρώπων στην ελευθερία της έκφρασης, της κριτικής, της σάτιρας, ακόμα και αυτού του διαλόγου.
Δεν με πιστεύετε, άπιστοι Θωμάδες; Διαβάστε, παρακάτω, τη σχετική είδηση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ ,τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009.

"Επίθεση στην ελευθεροτυπία
Ψήφισμα του ΟΗΕ περί "προσβολής της θήσκείας" καταδικάζει η WAN
Παρίσι - Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009
Σχετικοί Σύνδεσμοι: Παγκόσμια Ενωση Εφημερίδων (WAN). - Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ
Σκληρή καταδίκη από την Παγκόσμια Ένωση Εφημερίδων (WAN) για ψήφισμα περί προσβολής της θρησκείας που υιοθετήθηκε από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ κατόπιν εισήγησης του Πακιστάν. H WAN καταγγέλλει επίθεση στο βασικό δικαίωμα του ανθρώπου στην ελευθερία της έκφρασης, και δηλώνει βαθύτατα ανήσυχη ότι το ψήφισμα θα δώσει λαβή σε απολυταρχικές κυβερνήσεις για λογοκρισία και φίμωση των διαφωνούντων.«Η απόφαση συνιστά όνειδος για το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, το οποίο δεν πρέπει να δικαιολογεί τη λογοκρισία και τη φίμωση της φωνής των διαφωνούντων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παγκόσμια Ένωση Εφημερίδων.Η θρησκεία είναι νόμιμο αντικείμενο κριτικής, σάτιρας και διαλόγου. Η έννοια της προσβολής της θρησκείας είναι πιθανόν να καταπνίξει αυτό το διάλογο, τονίζει η WAN.Στην ανακοίνωσή της η Ένωση καλεί τα μέλη του Συμβουλίου να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουν ότι οι διεθνείς κανόνες για την ελευθερία της έκφρασης υποστηρίζονται στον απόλυτο βαθμό από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και δεν υπονομεύονται από ανάλογα ψηφίσματα.Το επίμαχο ψήφισμα, που προτάθηκε από το Πακιστάν εκ μέρους του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης και εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την Παρασκευή, καλεί σε παγκόσμια μάχη κατά της προσβολής των θρησκειών.Ισλαμικές χώρες επιχειρηματολογούν ότι η κριτική και η σάτιρα της θρησκείας συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων των πιστών και οδηγεί σε διακρίσεις και βία εναντίον τους. "

Τελευταία επικρατεί η αντίληψη, ότι "ο Θεός επιστρέφει". Εγώ πιστεύω, ότι οι Ανθρωποι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Ακόμα, πιστεύω ότι "Μεσσιανισμός" και "Μεσαιωνισμός", είναι δύο έννοιες ταυτόσημες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: