Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

"Τι έχεις Έλληνα μου, τι είχα πάντα"!


Ό, τι συμβαίνει εδώ και μέρες, στο διαδικτυακό τοπίο δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.Δεν χρειαζόταν να έχει κάποιος κληρονομικό χάρισμα για να αντιληφθεί προς τα πού θα οδηγείτο η υπόθεση του blogging στην Ελλάδα.
Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποια χρονάκια συμβίωσης με το έμψυχο υλικό τούτης της στενής λωρίδας γης, που αποτελεί το μαλακό υπογάστριο της Χερσονήσου του Αίμου, και μια έστω και μικρή δόση οξυδέρκειας.
Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, αν αυτό που τρέφει και συντηρεί τον κακό μας εαυτό, είναι η φυλετική ιδιοσυγκρασία ή η πολιτιστική ιδιαιτερότητα μας. Μπορεί, ακόμα να είναι κι αυτό που λέγεται: «Ο Έλληνας τον Έλληνα»!
Ο χρήστης του παρόντος blog (αμνήμων ex animalera), δεν σκοπεύει να παραιτηθεί έτσι εύκολα. Κατά τη διάρκεια της μακράς πορείας του σε τούτο τον τόπο έχει αντιμετωπίσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις. Θα ήταν τουλάχιστον αναξιοπρεπές για τον ίδιο, να οπισθοχωρήσει στις απειλές από τα γαριδάκια του κάθε κακομαθημένου πιπινίου.
Ως εκ τούτου θα συνεχίσει να εκφράζει τις όποιες απόψεις του, ανάμεσα σε αυτόν τον ορυμαγδό της χυδαιότητας, διότι πιστεύει ότι «ξερά σκατά στον τοίχο δεν κολλάνε»! Και φυσικά, ΠΑΝΤΟΤΕ, με ανοιχτό τον σχολιασμό.
Φυσικά, οι εισβολείς χυδαιογράφοι θα ξαποστέλλονται στον χώρο τους, που δεν είναι άλλος, από αυτόν της ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ, με τη γνωστή μέθοδο του DELETE.
Γι αυτό τους συμβουλεύω, να μην ματαιοπονούν!

http://www.youtube.com/watch?v=SAqZtW6AXkI

Δεν υπάρχουν σχόλια: