Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Η μεγάλη μάχη της Ελλάδας!

Σε λίγες ώρες η Ελλάδα δίνει τη μεγάλη της πολιτιστική μάχη στη Μόσχα.
Η αλήθεια είναι, ότι δούλεψαν πάρα πολλοί και πολλές για να μπορέσει η Ελλάδα να αναδείξει παγκοσμίως το πολιτιστικό της γίγνεσθαι!
Κατ΄αρχήν το αυστηρό ύφος της κ. Μπέτης Μαγγίρα, σε συνδυασμό με την απειλητική κίνηση του λιχανού της!
Ακολούθως, οι καλοακονισμένες γλωσσίτσες και τα γλυκύτατα στόματα των σιτεμένων « τηλερουβιτσών» (παρουσιαστριών και πανελιστών/τριών, που έσταζαν μέλι και καντιοζάχαρη , για τους υπόλοιπους 41 συμμετέχοντες, σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μέχρι και διπλωματικά επεισόδια!
Και τέλος αυτή καθαυτή η Dream Team, με τις πρωτότυπες χωρογραφίες, το ξεχωριστό τραγούδι και λίγο από το πνεύμα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Φυσικά, δεν πρέπει να παραγνωριστεί και η συμβολή της λακαρισμένης λευκής ντιβανοκασέλας με τα φωτάκια, το απειλητικό της στόμιο και το συγκινητικό της περιεχόμενο.
Ευελπιστώ μετά το τέλος του σπουδαίου αυτού παγκόσμιου μουσικού γεγονότος, η εν λόγω ντιβανοκασέλα να αποτελέσει το πρώτο έκθεμα σε ένα μουσείο αφιερωμένο στους σύγχρονους αγώνες της φυλής! Άλλωστε, μετά από τόσα ποδοβολητά και πηδήματα της ανήκει δικαιωματικά η επιφύλαξη μιας τέτοιας τιμής!
Τέλος πάντων, αυτά είναι παρωνυχίδες, σε σχέση με την ιστορικότητα του γεγονότος.
Η παρούσα παράγκα εύχεται Καλή Επιτυχία στον κ. Ρουβά, όχι μόνο για να βγάλει ασπροπρόσωπο το προεδρείο της δημόσιας τηλεόρασης και να ανταμείψει τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλουν οι φίλτατες Αδελφές (όχι του Τσέχωφ, ούτε οι άλλες του Gay Parade) Μαγγίρες, γιατί έτσι και κάνει πως δεν πάρει την πρωτιά, θα πάθει από τις τηλεοπτικές Αγαύες, ό, τι και ο Πενθέας στον Κιθαιρώνα!
Η παράγκα, επίσης αφιερώνει το πάρα κάτω τραγούδι, για την τόνωση του ηθικού της Dream Team!
http://www.youtube.com/watch?v=5bXcU3Qo9cQ

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Και μεγάλη και πολιτιστική και μάχη!

Αχ οι Ρουβίτσες θα απογοητεύθηκαν αλλά δεν βαριέσαι; Ο Νορβηγός έχει εκείνο το baby face που πείθει.

Άντε και του χρόνου!

Φιλιά Animalera μου!

animalera είπε...

Γειά σου ζακυνθινό μας "fairytale"!
"Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια".Ηγγικεν γαρ ο καιρός,οι"ρουβίτσες",να ψάξουν για πιο φρέσκους κοιλιακούς!Θα τους συνιστούσα το γερμανικό μανουλομάνουλα,αλλά άκουσα"ότι καρυκώνει τις κουμπότρυπες!"Λοιπόν, δεν θα το πιστέψεις,αλλά το νορβηγάκι,ξύπνησε μέσα του τον πατέρα (καλά,άντε τον παππού).Πολλά φιλιά κι από μένα!